Garlic Butter Parmesan Rice
-
Rice, kicked up a few notches, with plenty of butter, garlic and parmesan!
A side dish that’s the star of the meal! Rice is a staple side dish and
althou...
zondag 6 december 2009
Broodje martino
Eigenlijk heet een broodje martino een broodje filet speciaal. Wil je een broodje martino speciaal dan beleg je ze met plakjes tomaat en gekookt ei. De belgen noemen het dan een smos martino. Over de belgen gesproken, daar hebben ze overheerlijke prepare dat is romige filet americain en naar mijn mening vele malen smakelijker dan de gewone filet. Als je dat dus weet te bemachtigen, dan zou ik dat zeker aanraden. Bij gebrek aan een vers uitje kun je ook zilveruitjes nemen. Dit broodje is trouwens overheerlijk als lunch na een avondje doorzakken. De pittige smaak pept je gelijk op!
Ingrediënten
- 1 wit stokbrood
- 1 bakje van ruim 100 gr filet americain
- 2 augurken
- 1 kleine ui
- mosterd
- ketchup (of hot ketchup)
- tabasco
- zout en peper
Bereidingswijze
Snijd het stokbrood doormidden en snijd ze overdwars open. Besmeer ze ruim met de filet americain. Hak de ui en de augurk fijn en strooi ze over de filet. Daarover een sheutje ketchup, mosterd en wat druppels tabasco, zout en peper.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten